VRIJGEZELLENFEEST

Een vrijgezellenfeestje hoeft echt niet altijd (meteen) bol te staan van drank en gekke spelletjes. Je kunt het vrijgezellenfeest ook beginnen met een gezellige middag waarin je quality time beleeft met je vriendinnen. Achteraf kun je natuurlijk nog altijd feestend het nachtleven intrekken. Bij YAY! Taart kun je terecht voor een zoet feestje. Onze winkel is op een steenworp afstand van het uitgaanscentrum van Breda, met voldoende parkeer gelegenheid in de buurt. (Op het moment is het enkel mogelijk om een vrijgezellenfeest op maandag of dinsdag te reserveren.)

vrijgezellenfeest cupcakes
Je leert in een privé workshop van circa 1,5 uur hoe je cupcakes kunt versieren met fondant en mooie botercrème toeven of hoe je unicorn cupcakes kunt maken. We leren je verschillende technieken en je kunt gebruik maken van al onze molds en uitstekers. Een vrijgezellenfeestje heeft de vaste prijs van € 200 met een maximum aantal deelnemers van 12. De workshop is inclusief ontvangst met een glaasje alcohol vrije bubbels en lekkers. We kunnen overleggen over wat voor cupcakes jullie gaan maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

vrijgezellenfeest taart
In onze gezellige winkel kun je een privé workshop volgen.
Tijdens deze workshop leer je in circa 3 uur hoe je een taartje vult met (bijvoorbeeld) passievrucht botercrème en strak afsmeert met witte chocolade botercrème. We versieren de taart met een chocolade drip, snoep en (nep) bloemen.
Je neemt allemaal je eigen taartje (voor 10 personen ) mee naar huis.
De vaste prijs voor dit feestje is € 350 euro voor maximaal 12 deelnemers. De smaak van de vulling en het uiterlijk van de taart kunnen we samen bepalen.
De workshop is Inclusief ontvangst met een glaasje alcohol vrije bubbels, koffie/thee en lekkers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vrijgezellenfeestjes vinden plaats in de YAY! Taartwinkel, Haagdijk 71, Breda.