TAART

Taarten op maat

***Wij leveren geen taarten op ZONDAGEN, MAANDAGEN en DINSDAGEN***

Iedere YAY! Taart creatie is uniek en afgestemd naar jouw smaak en wensen.
De basis van alle taarten is een biscuit of roomboter-vanillecake, afgewisseld met laagjes vulling. De vulling kan een botercrème zijn met een smaak naar keuze. Andere vullingen zijn Nutella en lemon curd. Bij alle vullingen kun je vers fruit toevoegen tegen een meerprijs. We smeren de taarten af met een witte chocolade botercrème. Wij omhullen taarten niet met fondant en wij maken geen figuurtjes van fondant. Bij YAY! Taart kun je in het bestel formulier aangeven hoe je wil dat de taart eruit komt te zien. Je kunt allerlei opties aan jouw taart toevoegen zoals een drip, een bergje snoep of een mooie topper met Happy Birthday. Je ziet in het bestelformulier meteen de kosten van de extra opties die je hebt aangeklikt. We nemen na het invullen van het formulier altijd contact met je op, je zit nog nergens aan vast 🙂
Je kunt hier inspiratie opdoen, de prijslijst bekijken en als je klaar bent om te bestellen klik je op de knop voor het bestelformulier. Je kunt ook eens kijken in de online shop, misschien staat jouw droomtaart daar wel tussen! Als je besteld hebt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Het ophalen van de taart is op Haagdijk 71 in Breda. Je kunt pinnen, of gepast contant betalen. Parkeren is soms mogelijk voor de deur, maar bij drukte erg fijn achter de Albert Heijn tegenover onze winkel.

Naar het bestelformulier

 

 

bergje snoep op de taart

eetbare prints

Omdat wij geen figuurtjes van fondant boetseren, gebruiken wij regelmatig een eetbare print. Dit is een afbeelding van uw favoriete idool of een foto, afgedrukt op eetbaar papier. We vragen u hiervoor een document aan te leveren via e-mail met daarin de gewenste afbeeldingen. U betaalt €8 per afgedrukt A4.

poppetjes op de taart

Een leuke manier om een taart een thema te geven, is het gebruik van speelgoed figuren. Wij hebben van alles op voorraad, maar het kan ook zo zijn dat de klant de eigen poppetjes bij ons komt afgeven. Wij zetten ze dan gezellig op de taart.

unicorn love

Je kunt kiezen tussen een eetbare unicorn van fondant, of een unicorn van stof (hier onder in het midden).

watercolor

Taarten met een zijkant zoals deze noemen wij watercolor en zijn mogelijk in alle kleuren. Je kunt in het bestelformulier watercolor selecteren en bij de laatste vraag in het formulier de kleuren aangeven.

voetbal thema

gender reveal en babyshower

eerste verjaardag

goud

koektaart

Een koektaart is gemaakt van twee lagen vanille koek, een laag luchtige crème Chantilly en een laag botercrème, eventueel met een smaak zoals framboos. De taart wordt versierd naar wens. Snoep versiering is inbegrepen in de prijs. Voor candybars, plastic poppetjes en vers fruit op de taart vragen we een kleine meerprijs. Bij een koektaart kun je in het bestelformulier ook een smaak kiezen zoals aardbei botercreme, of passievrucht botercreme. (Nutella is hierbij niet mogelijk)