TAART OP MAAT

Taarten op maat

Wij maken mensen blij met taarten, cupcakes en meer op maat. Deze zijn hier online te bestellen via onze online shop. Mocht jouw taart er niet tussen staan stuur ons dan een e-mail.

YAY! Taart is geopend van dinsdag tot en met zaterdag op afspraak.

Volg jij ons al op Instagram? Daar lees je altijd het laatste nieuws over lopende zaken. @yaytaart

Kijk eerst eens in onze online shop voor ons vaste aanbod van taarten. Mocht hier niet tussenstaan wat je wil bestellen, stuur ons dan een e-mail met een foto van je gewenste taart voor een prijsopgave. Je kunt ons ook telefonisch bereiken (tijdens kantoor-uren en niet via Whats-app).

Iedere YAY! Taart creatie wordt met liefde voor jou gemaakt.
De basis van alle taarten is een vanille biscuit afgewisseld met laagjes vulling. De vulling kan een botercrème zijn met een smaak naar keuze. Andere vullingen zijn o.a. Kinder Bueno, Nutella en lemon curd. Bij alle vullingen kun je vers fruit toevoegen tegen een meerprijs. We smeren de taarten af met een Swiss merengue witte chocolade botercrème. Wij omhullen taarten niet met fondant of marsepein tevens boetseren wij geen figuurtjes van fondant, wel maken wij regelmatig gebruik van mallen om figuurtjes van fondant te kunnen maken.

Het ophalen van de taart is op Haagdijk 71 in Breda. Je kunt in onze winkel pinnen. Taarten uit de online shop betaal je vooraf via iDeal en taarten op maat kun je vooraf betalen via een betaallink. Parkeren is soms mogelijk voor de deur, maar bij drukte erg fijn achter de Albert Heijn tegenover onze winkel. Een taart op de fiets ophalen, raden wij af.

Bergje snoep op de taart

Ben je op zoek naar een happy taart met veel snoep? klik dan hier.

Eetbare prints

Omdat wij geen figuurtjes van fondant boetseren, gebruiken wij regelmatig een eetbare print. Dit is een afbeelding van uw favoriete idool of een foto, afgedrukt op eetbaar papier. We vragen u hiervoor een document aan te leveren via e-mail met daarin de gewenste afbeeldingen. U betaalt €6 per afgedrukt A4.
Je kunt deze taarten hier bestellen.

Poppetjes op de taart

Een leuke manier om een taart een thema te geven, is het gebruik van speelgoed figuren. Wij hebben van alles op voorraad, maar het kan ook zo zijn dat de klant de eigen poppetjes bij ons komt afgeven. Wij zetten ze dan gezellig op de taart. Een taart zoals dit is goed te combineren met onze snoeptaart.

Unicorn love

Of je nou 3 wordt of 33… unicorn taarten zijn voor groot en klein! Je bestelt jouw unicorn taart hier.

Watercolor

Taarten met een zijkant zoals deze noemen wij watercolor en zijn mogelijk in alle kleuren. Je kunt onze watercolor taart hier vinden.

Voetbal thema

Je kunt hier een voetbaltaart bestellen.

Gender reveal en babyshower

Je kunt hier een babyshowertaart of gender reveal taart bestellen.

Eerste verjaardag

Je kunt hier een Nijntje taart bestellen. In plaats van Nijntje hebben wij ook veel leuke diertjes zoals zebra’s en leeuwen.

Goud

Vind je deze taarten mooi? Kijk dan eens in onze online shop!

Koektaart

Een koektaart is gemaakt van twee lagen vanille koek, een laag luchtige crème Chantilly en een laag botercrème, eventueel met een smaak zoals framboos. De taart wordt versierd naar wens. Snoep versiering is inbegrepen in de prijs. Voor candybars, plastic poppetjes en vers fruit op de taart vragen we een kleine meerprijs. Bij een koektaart kun je in het bestelformulier ook een smaak kiezen zoals aardbei botercreme, of passievrucht botercreme. (Nutella is hierbij niet mogelijk)

Je kunt hier een koektaart bestellen.