TAART

Taarten op maat

Iedere YAY! Taart creatie is uniek en afgestemd op jouw smaak en wensen.
De basis van alle taarten is een roomboter-vanillecake, afgewisseld met laagjes vulling. De vulling kan een botercrème zijn met een smaak naar keuze. Andere vullingen zijn Nutella en lemon curd. Bij alle vullingen kun je vers fruit toevoegen tegen een meerprijs. We smeren de taarten af met een witte chocolade botercrème. Wij omhullen taarten niet met fondant en wij maken geen figuurtjes met fondant.
Je kunt hier inspiratie opdoen, de prijslijst bekijken en als je klaar bent om te bestellen klik je op de knop voor het bestelformulier. Als je besteld hebt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Het ophalen van de taart is op Haagdijk 71 in Breda. Je kunt pinnen, of gepast contant betalen. Parkeren is soms mogelijk voor de deur, maar bij drukte erg fijn achter de Albert Heyn tegenover onze winkel.

bergje snoep op de taart

unicorn love

watercolor

voetbal thema

gender reveal en babyshower

eerste verjaardag

koektaart

Een koektaart is gemaakt van twee lagen vanille koek, een laag luchtige crème Chantilly en een laag botercrème, eventueel met een smaak zoals framboos. De taart wordt versierd naar wens. Snoep versiering is inbegrepen in de prijs. Voor candybars, plastic poppetjes en vers fruit op de taart vragen we een kleine meerprijs.