KINDERFEESTJES

KINDERFEESTJES
YAY! Je kunt bij ons je kinderfeestje vieren.
Kom met al je vrienden en vriendinnen een workshop volgen!
We organiseren cupcake feestjes voor kinderen vanaf 6 jaar of een workshop taart decoreren voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.
(Op het moment is het enkel mogelijk om je kinderfeestje op maandag of dinsdag te komen vieren.)

CUPCAKE KINDERFEESTJE (kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar)
Jullie komen gezellig aan de YAY! workshop tafel zitten voor dit cupcake feestje.
Na een hapje en een drankje leren we je hoe je versieringen maakt met fondant. Als we onze versieringen af hebben, gebruiken we botercrème en crème chantilly om mooie toefjes te maken. We leren je hoe je omgaat met de spuitzak om bijvoorbeeld een rozet te spuiten op je cupcake. Voor het versieren van je cupcakes kun je onze fondant, sprinkles, molds, technische snufjes en snoepjes gebruiken. Ook helpen we je met het decoreren van een unicorn cupcake met een gouden hoorntje, of een mermaid cupcake. Je neemt je eigen doosje met 6 cupcakes mee naar huis natuurlijk!

De vaste kosten van een kinderfeestje tot 8 kinderen zijn €145,- (meer kinderen is mogelijk tegen een meerprijs van €17,50 per kind) Een cupcake feestje duurt ongeveer 1,5 uur. De kinderen gaan tijdens de workshop decoreren, het bakken van de cupcakes hoeven zij niet te doen. De locatie is Haagdijk 71 in Breda. Drankjes en snacks zijn inclusief. Voor meer info/ grotere groepen of reserveringen kun je contact met ons opnemen. Reserveringen zijn definitief na overleg en betaling. (Lees verder onder de afbeeldingen)

WORKSHOP TAART DECOREREN
VOOR KINDEREN EN TIENERS (vanaf ongeveer 10 jaar)
Heb je zin in wat meer uitdaging tijdens je feestje, kom dan je eigen taart maken bij YAY! Tijdens deze workshop leer je hoe je een taart van 3 lagen biscuit cake opbouwt. We vullen de taart met een vulling naar keuze van de jarige. Dit kan bijvoorbeeld Oreo zijn, frambozen of Aardbei botercrème. Als de taart gevuld is leer je hoe je een gekleurde laag botercrème om de buitenkant mooi strak kunt afsmeren. Als het taartje eventjes gekoeld is kunnen we naar het leukste onderdeel… het decoreren. Je gaat aan de slag met lekkere snoepjes, botercrème toefjes en sprinkles om jouw taart helemaal YAY! style af te werken. Als je helemaal tevreden bent met je kunstwerk, neem je je eigen taart in een doos mee naar huis. Om bij te komen van al het harde werken, eten we nog een stukje taart als toetje als de tijd dat toelaat.
Dit feest is inclusief fris en snacks en duurt ongeveer 2,5 uur. De vaste kosten zijn €265,- voor maximaal 8 kinderen. (Als je met meer kinderen wil komen, is dat mogelijk tegen een meerprijs) Voor vragen, reserveringen of grotere groepen kunt u contact met ons opnemen. Reserveringen zijn definitief na overleg en de betaling. Hou er rekening mee dat er geen tijd bij ons is, voor het geven van cadeautjes e.d