KINDERFEESTJES

  • Home
  • KINDERFEESTJES

KINDERFEESTJES
YAY! Je kunt bij ons je kinderfeestje vieren.
Kom met al je vrienden en vriendinnen een workshop volgen!
We organiseren cupcake feestjes voor kinderen van ongeveer 6 tot 14 jaar of een workshop taart decoreren voor kinderen vanaf 12 jaar.

CUPCAKE KINDERFEESTJE
Jullie komen gezellig aan de YAY! workshop tafel zitten voor dit cupcake feestje.
Na een hapje en een drankje leren we je hoe je versieringen maakt met fondant. Als we onze versieringen af hebben, gebruiken we botercrème om mooie botercrème toefjes te maken. Voor je cupcakes kun je al onze fondant, sprinkles, molds, technische snufjes en snoepjes gebruiken. Ook helpen we je met het decoreren van een unicorn cupcake met een gouden hoorntje. Als iedereen klaar is kun je even op elkaar wachten in onze chill hoek met lekkere kussens en wat speelgoed. Als afsluiting spelen we samen een snoepjes spel. De cupcakes hebben dan even de tijd om te koelen.
Je neemt je eigen doosje met 6 cupcakes mee naar huis natuurlijk!
De vaste kosten van een kinderfeestje tot 8 kinderen zijn €140. (meer kinderen is mogelijk tegen een meerprijs van €17,50 per kind)Een cupcake feestje duurt ongeveer 2 uur. De kinderen gaan tijdens de workshop decoreren, het bakken van de cupcakes hoeven zij niet te doen. De locatie is Haagdijk 71 in Breda. Drankjes en snacks zijn inclusief. Voor meer info/ grotere groepen of reserveringen kun je contact met ons opnemen. Onze voorkeur gaat uit naar woensdagmiddag voor deze kinderfeestjes.

WORKSHOP TAART DECOREREN VOOR KINDEREN EN TIENERS
Heb je zin in wat meer uitdaging tijdens je feestje, kom dan je eigen taart maken bij YAY! Tijdens deze workshop leer je hoe je een taart van 2 lagen roomboter cake opbouwt. We vullen de cake met een vulling naar keuze van de jarige. Dit kan bijvoorbeeld Oreo zijn, frambozen of Aardbei botercrème. Als de taart gevuld is leer je hoe je een gekleurde laag botercrème om de buitenkant mooi strak kunt afsmeren. Als het taartje eventjes gekoeld is kunnen we naar het leukste onderdeel… het decoreren. Je gaat aan de slag met lekkere snoepjes, botercrème toefjes en sprinkles om jouw taart helemaal YAY! style af te werken. Als je helemaal tevreden bent met je kunstwerk, neem je je eigen taart in een doos mee naar huis. Om bij te komen van al het harde werken, eten we nog een stukje taart als toetje.
Dit feest is inclusief fris en snacks en duurt ongeveer 2,5 uur. De vaste kosten zijn €240 voor maximaal 8 kinderen. Voor vragen, reserveringen of grotere groepen kunt u contact met ons opnemen. Reserveringen zijn definitief na overleg en de betaling.