PRIVE WORKSHOP

Opzoek naar een privé workshop met vrienden, collega’s, familie? Bij YAY! Taart ben je aan het goede adres. Wij hebben de workshop cupcakes decorenen en de workshop taart vullen, afsmeren, decoreren. Onze winkel is op een steenworp afstand van het centrum van Breda, met voldoende parkeer gelegenheid in de buurt. Bij YAY! Taart kun je terecht voor een zoet feestje. (Op het moment is het enkel mogelijk om een privé workshop op maandag of dinsdag te reserveren.)

Workshop cupcakes decoreren
Jullie leren in een privé workshop van circa 1,5 uur hoe jullie cupcakes kunnen versieren met fondant en mooie botercrème toeven of hoe je unicorn cupcakes kunt maken. We leren je verschillende technieken en je kunt gebruik maken van al onze molds en uitstekers. De workshop heeft een vaste prijs van € 200 met een maximum aantal deelnemers van 12. De workshop is inclusief ontvangst met een glaasje alcohol vrije bubbels en lekkers. We kunnen overleggen over wat voor cupcakes jullie gaan maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Workshop taart vullen, afsmeren, decoreren
Tijdens deze workshop leren jullie in circa 3 uur hoe jullie een taartje vullen met (bijvoorbeeld) passievrucht botercrème en strak afsmeren met witte chocolade botercrème. We versieren de taart met een chocolade drip, snoep en (nep) bloemen.
Jullie nemen allemaal jullie eigen taartjes (voor 10 personen ) mee naar huis.
De vaste prijs voor dit feestje is € 350 euro voor maximaal 12 deelnemers. De smaak van de vulling en het uiterlijk van de taart kunnen we samen bepalen.
De workshop is Inclusief ontvangst met een glaasje alcohol vrije bubbels, koffie/thee en lekkers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De workshops vinden plaats in de YAY! Taartwinkel, Haagdijk 71, Breda.