CONTACT

YAY! Taart is opgericht in 2017 door Fleur de Bont en wordt tegenwoordig gerund door Henri van Boxstel. We maken taarten, bruidstaarten en cupcakes op maat en verzorgen de taarten voor Horeca gelegenheden. Je kunt verschillende workshops volgen bij YAY! Taart, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten vieren.

Vanaf 01 juli 2021 is onze winkel geopend op vrijdagen en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur voor afhalen van bestellingen, een lekkere kopje koffie met taart en/of kan je iets lekkers kiezen uit onze vitrine om mee naar huis te nemen. Op maandagochtend en donderdag is onze winkel enkel geopend voor het afhalen van bestellingen.

Kinderfeestjes/workshops, vrijgezellenfeestjes/workshops kunnen ook buiten de openingstijden van onze winkel in overleg.


Vragen?: Vrijwel alle informatie is op onze website te vinden. Mocht er na het lezen hiervan nog een vraag zijn dan kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.
E-mail: info@yaytaart.nl
Telefoon: 0612182489
Adres: Haagdijk 71 4811TP Breda
Openingstijden: Wij leveren taarten op maandagochtend, donderdag, vrijdag en zaterdag. Bij elke taart in de online shop kunt u een kalender zien (bij het stukje ophaaldatum), daar staan de dagen in waarop een bestelling kan worden opgehaald.
Parkeren: betaald, in de straat, of gratis achter Albert Heijn Haagdijk
Op de fiets: een taart ophalen op de fiets is een slecht idee!

social media

Volg ons nu op Facebook en Instagram!

facebook – yaytaart
instagram – yaytaart
instagram – cupcakesbreda

Instagram yaytaart